Zonvakantie Umbrië

Zonvakantie Umbrië

Een zonvakantie Umbrië, één van de mooiste regio’s van Italië Ervaringsdeskundigen zijn enthousiast en keren keer op keer terug naar deze in het midden van Italië gelegen regio. Tijdens je zonvakantie Umbrië kan je kilometers rijden zonder je te vervelen. Schilderachtige dorpjes, een prachtige natuur en keer op keer zal de schoonheid van dit gebied je blijven verbazen. Dit alles onder het genot van een zeer aangename temperatuur en prima verblijfplaatsen. De overwegend Katholieke bevolking van Italië is in het bezit van de meest bijzondere bezienswaardigheden. Je kan hierbij denken aan een klooster of een schitterende basiliek. Neem de tijd om verder te lezen en ontdek hier dé beste plekjes waar je jouw zonvakantie Umbrië kan doorbrengen.

Zonvakantie Umbrië outdoor mogelijkheden

Ben jij graag buiten tijdens je zonvakantie Umbrië? Niet alleen de temperatuur maar ook de natuur en de daarbij behorende bezienswaardigheden bieden jou dan volop kansen.Wat dacht je van de Piani Di Castelluccio di Norcia? Deze vallei geeft een adembenemend uitzicht en wordt door de Italianen één van de parels genoemd van Umbrië. Natuurlijk moet je ook in Spello geweest zijn wanneer je een zonvakantie Umbrië geboekt hebt. Dit middeleeuwse stadje is echt een juweeltje. De Sint-Franciscus Basiliek is te vinden in Assisi. Deze meer dan bijzonder basiliek staat op de werelderfoedlijst van Unesco. Bezoek wanneer je hebt gekozen voor een zonvakantie Umbrië ook zeker deze moerderkerk van de Franciscanen.

 

Zonvakantie Umbrië met kinderen.

Met je kinderen een zonvakantie Umbrië boeken is een heel goed idee. Umbrië heeft namelijk voldoende te bieden aan onze jongste generatie.  Strandjes met speeltuintjes, kleine dierentuinen met extra attracties, ontdek de grotten of ga naar één van de gezellige lokale marktjes. Zijn de kinderen al iets groter? Dan kunnen jullie tijdens jullie zonvakantie Umbrië ook met elkaar gaan raften. Deze buitenactiviteit blijft spannend voor zowel jong als ook voor oud. Eigenlijk zijn kinderen snel tevreden. Een goede temperatuur, strand, water en zo nu en dan een ijsje ter  verkoeling. Dit allemaal is te vinden binnen een zonvakantie Umbrië.

Vakantie voor mindervaliden in Umbrië

Italië staat niet echt bekend als vakantieland met goede voorzieningen voor mindervaliden. Toch zijn er ook wel mindervalide vakantiehuizen te huur. Je kunt er zelfs een mindervalide vakantiehuis met sauna huren. Ideaal als je na een dagje uit in de sauna wilt relaxen.

Een aangename temperatuur in combinatie met cultuur, outdoor en strand. Het kan natuurlijk niet missen, we spreken hier over een zonvakantie Umbrië.