Zonvakantie Spanje 2018

Zonvakantie Spanje 2020

Zonvakantie Spanje 2020… Je ziet het al zo staan op het fotoalbum. Maar is de reis al wel geboekt?
En naar welk deel van het mooie Spanje zal de reis gaan? De keuze is groot en iedere provincie heeft zo haar eigen bijzonderheden. Kies je voor een zonvakantie Spanje 2020 naar de Costa del Sol? Dan zit je voor wat betreft het woord “zon” vakantie meer dan goed. Met een gemiddelde van 300 dagen zon per jaar kan deze vakantie niet in het water vallen. Marbella en Torremolinos klinken ons vaak bekend in de oren. Het zijn dé trekpleisters van de Costa del Sol. Maar kleinere plaatsen als Nerja en Torrox mag je tijdens een zonvakantie  in Spanje niet missen. Hier stijgt de populariteit, alleen is het nog niet een toeristische trekpleister geworden waardoor je ook iets meer van de authentieke plaatsjes ziet.

Zonvakantie Spanje 2020, waar anders?

Zonvakantie Spanje 2020 waar anders? Dat zou maar zo een opmerking kunnen zijn van een toerist met enorm veel liefde voor Spanje. Het mooie aan Spanje is ook dat je het land niet in één of twee vakanties kan leren kennen. Iedere provincie, ieder eiland heeft weer zo haar specialiteiten. Het ritme, de levenshouding, het eten en de manier van wonen. Overal in Spanje is dit weer anders. Wil jij tijdens je zonvakantie Spanje 2020 Spanje echt leren kennen? Dan heb je waarschijnlijk nog meer vakanties nodig, wat natuurlijk geen straf is. Het klimaat gecombineerd met het tempo van leven, de adembenemende stranden en de gezellige boulevards bieden zowel ’s zomers als ook ’s winters alles wat een mens zich wensen kan. Dus niet alleen een zonvakantie Spanje 2020 maar misschien dan ook maar direct boeken voor 2021?

Zonvakantie Spanje 2020 zomer en winter

Een zonvakantie Spanje 2020 kan je natuurlijk het hele jaar boeken. Maar niet alleen het hele jaar is de mogelijkheid tot boeken een feit, ook het opzoeken van de zon kan in Spanje het hele jaar door. In de zomermaanden lachen de stranden en boulevards alle toeristen toe. Het ziet er zo uitnodigend uit. Maar ook in de winter is Spanje een prima bestemming. Onder ouderen is Benidorm erg geliefd. Voornamelijk voor het overwinteren. Weg uit het vaak zo koude Nederland en op naar de Spaanse zon. Er is geen enkel moment in het jaar waarop een zonvakantie Spanje 2020 geen goede keuze is.