Zonvakantie Malta

Zonvakantie Malta

Een zonvakantie Malta boeken? Malta is één van de kleinste landen in de Middellandse Zee. Malta bestaat uit drie eilanden. Malta, Gozo en Comino. Malta en Gozo zijn bewoond en Comino is onbewoond. De meeste bezienswaardigheden kunt u vinden op het eiland Malta. De meeste toeristen komen echter naar Malta voor de zon. In Malta zijn de toeristen dan ook de belangrijkste inkomstenbron. Vooral de Britten komen voor een zonvakantie.

>h2>All Inclusive Malta boeken.

De toeristen van het Europese vasteland gaan meestal minder lang naar Malta en kiezen ook vaker voor een actievere vakantie. Een zonvakantie Malta is relatief goedkoop, je boekt bijvoorbeeld een 8 daagse all inclusive zonvakantie Malta bij Tui voor minder dan 500 euro per persoon. Malta is ook leuk voor het vieren van een vriendenweekend. Het is helaas niet niet mogelijk een vriendenweekend te vieren in een huis met een binnenzwembad.

Valletta

Valletta is een historische stad op Malta. Als u op Malta bent is het wel een aanrader om deze stad te bezoeken. Het is één van de hoogtepunten op Malta. Als u van kunst houdt, dan kunt u hier het Nationale Museum voor Schone Kunsten bezoeken. Het museum zit in een rococogebouw en de meeste schilderijen uit de collectie hebben religieuzen onderwerpen. Lees hier alles over Valetta.

Meer bezienswaardigheden: U kunt Malta bezoeken als u van cultuur houdt, maar ook als u van natuur houdt. Tussen de eilanden Comino en Gozo ligt een prachtig watergebied. Dit wordt het Bleu Lagoon genoemd. Hier gaan veel boten heen. U kunt hier duiken, zwemmen of snorkelen. U zou verwachten dat er veel stranden op Malta zijn, maar dat valt wel mee. De meeste mensen blijven bij het zwembad liggen. Maar het is wel mogelijk om stranden te bezoeken. De drie stranden Golden Bay, Gnejna Bay en Ghajn Tuffieha Bay zijn de moeite waard om te bezoeken.

Verblijven op Malta

Malta heeft twee gebieden die erg populair zijn onder de toeristen. Twee badplaatsen bij de hoofdstad Valletta zijn erg populair. Dit zijn Sliema en St. Julians. Deze twee plaatsen lopen bijna in elkaar over. Ook het gebied aan St. Paul’s Bay is erg populair bij toeristen. Dit gebied bestaat uit St. Paul’s Bay, Bugibba en Qawra. Malta is vooral een plek waar mensen willen genieten. Je vindt er veel goede hotels, vakantiehuisjes met jacuzzi en restaurants en hotels. Eten en drinken is op Malta erg goedkoop. Ideaal voor een goedkope zonvakantie Malta!

Is Malta iets voor u?