Zomervakantie Nederland

Zomervakantie Nederland

Zomervakantie Nederland waarom eigenlijk niet? Je hoort het meer en meer. De redenen zijn uiteenlopend. Kortere afstanden rijden, goedkoper, mooie omgeving en gemakkelijk wat betreft de taal. Een zomervakantie Nederland is zo gek ook nog niet. Weliswaar ben je nooit verzekerd van mooi weer maar ach, er is zoveel meer dan alleen de zon . Op reis voor de beste prijs heeft diverse vakanties geselecteerd en is er zeker van dat er iets voor jou tussen staat. Ook voor een weekendje met hond aan zee is Nederland een ideale vakantiebestemming.
Zomervakantie Nederland, hoe dichtbij wil je het hebben?

Zomervakantie Nederland lekker rustig

Zomervakantie Nederland boeken? Op reis voor de beste prijs biedt deze vakanties uiteraard aan. Wetende dat steeds meer Nederlanders er voor kiezen om  lange files, vertragingen bij het vliegen en zweterige busreizen te vermijden. Een zomervakantie Nederland geeft vaak ook rust. En als je mindervalide bent, kan je eenvoudig een bungalowpark rolstoelvriendelijk boeken. Je hoeft niet voor dag en dauw je bed meer uit maar gaat na een lekker ontbijtje rustig op weg naar jouw vakantiebestemming. De eilanden, Zeeland, Limburg of misschien de stranden opzoeken. Er is zoveel te beleven tijdens jouw zomervakantie Nederland. Vind hier meer tips als je een vakantie Nederland wel ziet zitten.

Zomervakantie Nederland waar gaat de reis naartoe?

Zomervakantie Nederland geboekt? En waar gaat de reis naartoe? Veel mensen denken dat je verder weg moet, buiten de Nederlandse grenzen om nieuwe culturen en mooie naturen te ontdekken. Maar dat is zeker niet nodig. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mogelijkheden bij Center Parcs De Kempervennen in Noord-Brabant.

De Veluwe

Mooie landschappen vind je op de Veluwe, de mooiste en gezelligste stranden vind je langs de Nederlandse kustlijn en wanneer je toch het eiland gevoel wilt ervaren, hebben we een vijftal eilanden waar het heerlijk toeven is. Daarnaast heeft Nederland grote vakantiehuizen die modern, schoon en comfortabel zijn. Ook voor jongeren is een zomervakantie Nederland prima te doen. Terschelling, Texel en Renesse zijn stuk voor stuk plaatsen waar we in hoogzomer vele jongeren samenkomen. Boek bijvoorbeeld eens een vakantiehuis Zeeland in de zomer en ontdek dat de stranden in Zeeland breed en schoon zijn en de terrasjes mooi en supergezellig.

Honden welkom in veel vakantiewoningen in Nederland.

Wie een honden zomer vakantie in Nederland wil boeken, weet dat het niet moeilijk is een vakantiewoning in Nederland te huren, waar de hond echt welkom is. Er zijn volop mooie honden vakantiewoningen, bungalows en chalets in ons land te huur. Ook voor een vakantie aan zee met de hond zijn er vele mogelijkheden. Vind hier een vakantiewoning waar honden welkom zijn.

Vakantie in Friesland doorbrengen?

Friesland is een prima plek om je zomervakantie in door te brengen. Met al zijn watersportmogelijkheden is Friesland de provincie in Nederland voor de zeiler, visser, duiker of surfer. Mensen met een eigen boot kunnen een watervilla in Friesland huren.
Hier vind je een groot aanbod watervillas Friesland. Mensen die van vissen houden kunnen een vakantiehuis met vissteiger huren. Friesland heeft voor ieder wat wils, ook voor 55 en 60 plussers Het is een waterrijke provincie met veel ruimte. En dat is nu juist wat je in deze tijd van het coronavirus en vakantie in eigen land nodig hebt. Doe eens gek en boek een zomervakantie Friesland.

Tip, misschien eens een vakantie België

Al vaak in Nederland op vakantie geweest en toe aan wat anders?? Een vakantie België is ook ontzettend leuk en binnen een paar uur rijden ben je in Antwerpen, Vlaanderen of de Ardennen. Huur eens een huisje met sauna in België en ontdek dat Vlamingen meestal vriendelijker zijn dan Hollanders.