Zakynthos

Zakynthos

Heeft u Griekenland al eens bezocht? Griekenland is een populair vakantieland onder Nederlanders. Griekenland bestaat uit honderden eilanden, en alle eilanden zijn verschillend. De meeste eilanden liggen in de Egeïsche Zee, maar Zakynthos ligt in de Ionische zee. Zakynthos wordt door de Italianen ook wel Zante genoemd. Het eiland staat bekend als schildpaddeneiland. De beroemde Caretta – Caretta schildpadden zijn te vinden bij Zakynthos.

Bezienswaardigheden Zakynthos

Er zijn veel bezienswaardigheden in Zakynthos. Wilt u veel zien van het eiland? Dan kunt u Zakynthos het best in het voorjaar bezoeken. In de zomer is het op Zakynthos namelijk heel warm. Op Zakynthos kunt u Zakynthos-stad bezoeken, hier is genoeg te doen. Hier kunt u verschillende musea, kerken en winkels vinden, maar er zijn hier ook bootverbindingen naar havenplaatsen in bijvoorbeeld Italië of Corfu. Navagio Bay is ook een populaire bezienswaardigheid op Zakynthos. Dit is één van de mooiste stranden van Europa. Op het strand ligt een scheepswrak, hiermee werden sigaretten gesmokkeld van Turkije naar Italië. Het strand kan alleen bereikt worden met een boot. Laganas is een toeristische plaats in Zakynthos die veel bezocht wordt. Hier vertrekken veel boottochten voor toeristen. Maar er zijn hier ook veel uitgaansgelegenheden, terrasjes en restaurants. Ook zijn er dichtbij Laganas verschillende stranden te vinden.

Hotel Bitzaro Grande Zakynthos

Hotel Bitzaro Grande is een viersterren hotel op Zakynthos. Het hotel ligt in het dorpje Kalamaki. Kalamaki is het buurdorp van Laganas en ligt dichtbij het vliegveld van Zakynthos. Zakynthos-stad is ook niet ver van Kalamaki vandaan, dit ligt op een afstand van 6,5 kilometer. Het hotel ligt op loopafstand van winkels, barretjes en het strand. Het hotel kunt u boeken op basis van All Inclusive. U kunt bij het hotel heerlijk genieten aan het zwembad. Er zijn veel faciliteiten bij het hotel. Er is bijvoorbeeld animatie voor kinderen, maar ook voor volwassenen. U vindt bij het hotel ook een fitnessruimte, een kinderspeeltuin en een tennisbaan.

Heeft u al zin om het eiland Zakynthos te ontdekken, of bezoekt u Zakynthos liever voor een strandvakantie?