Voorjaarsvakantie

Plannen maken voor de voorjaarsvakantie.

Wie overweegt een vakantie te boeken voor de voorjaarsvakantie, heeft vele mogelijkheden. Wordt het een wellness huisje, huisje aan het water
of chalet in het bos? Een vakantie in eigen land? Of kunnen we straks weer vrolijk een ongehinderd naar het buitenland reizen en misschien wel weer een rondreis maken door Azië? Alles hangt af of we het coronavirus gaan overwinnen en de reisbeperkingen kunnen worden opgeheven.

Voorjaarsvakantie, vakantie in eigen land vieren

Zoals het er nu voor staat, waart het coronavirus in het voorjaar van 2021 nog rond en hebben we deze pandemie nog niet in de eerste helft van 2021 onder controle. Het is daarom verstandig om bij plannen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie uit te gaan van een vakantie in eigen land. Misschien dat we in de herfstvakantie 2021 weer vrij kunnen reizen en er geen reisbeperkingen meer zijn. Misschien kunnen we eind 2021 en begin 2022 weer gewoon op wintersport. We hebben geen glazen bol maar als het virus onder controle komt, is de kans groot dat we in 2022 weer alle vakantieplannen kunnen maken, ook voor de voorjaarsvakantie 20202 en 2023.

Voorjaar 2021, vakantiehuisje in eigen land huren

Wie tot de conclusie is gekomen dat een verre rondreis of stedentrip er niet in zit en toch in de voorjaarsvakantie op pad wil, doet er het beste aan een vakantiehuis in eigen land te boeken. Een wellness huisje bijvoorbeeld. Huisjes met jacuzzi, sauna, whirlpool of hottub zijn mateloos populair en ideaal voor een vakantie in februari, maart, april of mei. Het is zeker ook een aanrader om zo een wellness huisje in eigen land voor de meivakantie te boeken. Een huisje met hottub voor de meivakantie boeken, is zeker ook een goed idee.

Als we weer met het vliegtuig kunnen reizen

Als we weer van het ene naar het andere land willen vliegen, hebben we een aantal tips voor je voor de voorjaarsvakantie. Wat dacht je van een zonvakantie Malta of een reis naar het warme Egypte of Marokko? Als het bij ons zo een 14 graden, is kan je in Egypte of Marokko, Marrakech, genieten van een temperatuur die boven de 22 graden kan liggen in het voorjaar.

Vliegen zal duurder worden

De tijd van super goedkope vliegtickets lijkt voorbij te zijn. Airlines moeten de verliezen goedmaken en de vlieg Tax is ook niet misselijk. We moeten er rekening mee houden dan stedentrips en verre rondreizen aanzienlijk duurder worden. Misschien gaan we terug naar het normale en krijgt het boeken van een verre vakantie weer meer waarde. Voorlopig zullen we het moeten doen met een vakantie in eigen land.