Vakantie Nederland

Vakantie Nederland

Vakantie Nederland? Een vakantie met hond? Waarom ook niet? Ons weliswaar kleine landje heeft veel te bieden. Ook voor een vakantie met hond of familieweekend. Toeristische dorpjes, mooie natuurgebieden, watersport, strand en vooral heel veel gezelligheid. Misschien herken je het wel dat je ooit eens ergens in Nederland was waar je nooit eerder over gehoord had en dat je dacht: “Is dit Nederland”? Wie weet boek je op basis van die ene ervaring ook een vakantie Nederland. Een week, midweek of weekend alles is mogelijk en binnen no-time geregeld via “Op reis voor de beste prijs”.

Familieweekend Nederland boeken?

Nederland is de plek voor een leuk familieweekend. Ook voor groepen groter dan 20 personen. Of je nu houdt van de zee, bossen, leuke stad, pretpark of museum, in ons eigen kikkerland is er altijd wel iets te te doen.  Hier vind je tips voor het organiseren van een familieweekend.  Als je een familieweekend accommodatie in Nederland zoekt, kijk da eens op de website familieweekend accommodaties. Voor een familieweekend accommodatie 8 tot wel 60 personen.

Vind hier een familieweekend accommodatie Nederland.

Vakantie Nederland watersporten

Een vakantie Nederland leent zich prima voor watersportliefhebbers. Langs de Nederlandse kust is er een scala aan watersporten te beoefenen. Van kite-surfen tot zeilen, toeren met je boot of waterskiën. Er is voor iedereen wel iets te beleven. Natuurlijk spreken we wanneer het een  vakantie Nederland betreft niet over gelijkmatige temperaturen. Het is niet iedere dag de perfecte dag voor kite-surfen of zeilen maar gelukkig is ons land in het bezit van ontzettend leuke en gezellige boulevards, marktjes en pretparken. Leg die surfplank op het dak van je auto, neem  de waterskies mee en ga lekker genieten van je vakantie Nederland.  Lees hier meer over watersport in Europa.

Vakantiehuis met jacuzzi huren in Nederland?

Nederland is ook een fijne plek voor een wellness vakantie. Naast wellness hotels, spa’s en resorts kan je hier ook een huisje met privé sauna of jacuzzi huren. Een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin is voor velen de ultieme manier om te relaxen en echt vakantie te vieren.

Vind hier een vakantiehuis met jacuzzi in Nederland.

Vakantie Nederland ook voor cultuurliefhebbers

Een vakantie Nederland is ook leuk voor cultuurliefhebbers. Wat dacht je van een dagje Volendam? Je kan als inwoner van Nederland toch niet zonder zo’n prachtige foto in Volendamse klederdracht? Of de kaasmarkt in Alkmaar. Al sinds jaar en dag een toeristische trekpleister. Onze hoofdstad biedt natuurlijk ook diverse pareltjes aan. Je kan hierbij denken aan het Rijksmuseum, het huis van Anne Frank en natuurlijk de rosse buurtje. Daarnaast is tijdens een vakantie Nederland een bezoekje aan Madurodam, het Omniversum en natuurlijk het binnenhof een must.
Kortom, tijdens een vakantie Nederland hoef je je zeker niet te vervelen. Heb je een hond? Ook dan is er veel mogelijk. Boek bijvoorbeeld een huisje met hond aan zee in Nederland.