Vakantie Nederland

Vakantie Nederland

Vakantie Nederland? Waarom ook niet? Ons weliswaar kleine landje heeft veel te bieden. Toeristische dorpjes, mooie natuurgebieden, watersport, strand en vooral heel veel gezelligheid. Misschien herken je het wel dat je ooit eens ergens in Nederland was waar je nooit eerder over gehoord had en dat je dacht: “Is dit Nederland”? Wie weet boek je op basis van die ene ervaring ook een vakantie Nederland. Een week, midweek of weekend alles is mogelijk en binnen no-time geregeld via “Op reis voor de beste prijs”.

Vakantie Nederland watersporten

Een vakantie Nederland leent zich prima voor watersportliefhebbers. Langs de Nederlandse kust is er een scala aan watersporten te beoefenen. Van kite-surfen tot zeilen, toeren met je boot of waterskiën. Er is voor iedereen wel iets te beleven. Natuurlijk spreken we wanneer het een  vakantie Nederland betreft niet over gelijkmatige temperaturen. Het is niet iedere dag de perfecte dag voor kite-surfen of zeilen maar gelukkig is ons land in het bezit van ontzettend leuke en gezellige boulevards, marktjes en pretparken. Leg die surfplank op het dak van je auto, neem  de waterskies mee en ga lekker genieten van je vakantie Nederland.

Vakantie Nederland ook voor cultuurliefhebbers

Een vakantie Nederland is ook leuk voor cultuurliefhebbers. Wat dacht je van een dagje Volendam? Je kan als inwoner van Nederland toch niet zonder zo’n prachtige foto in Volendamse klederdracht? Of de kaasmarkt in Alkmaar. Al sinds jaar en dag een toeristische trekpleister. Onze hoofdstad biedt natuurlijk ook diverse pareltjes aan. Je kan hierbij denken aan het Rijksmuseum, het huis van Anne Frank en natuurlijk de rosse buurtje. Daarnaast is tijdens een vakantie Nederland een bezoekje aan Madurodam, het Omniversum en natuurlijk het binnenhof een must.
Kortom, tijdens een vakantie Nederland hoef je je zeker niet te vervelen.