Hotel SUNRISE Select Marina Resort

504,00

Hotel SUNRISE Select Marina Resort – Egypte – Marsa Alam – Marsa Alam – 4,5 sterren

Artikelnummer: 6180798 Categorie:

Beschrijving

Zodra je Hotel Sunrise Select Marina Resort binnenkomt, voel je direct dat de vakantie in het prachtige Egypte is begonnen. Hotel Sunrise Select Marina Resort staat bekend om haar unieke ligging aan de haven van Port Ghalib. Maak een gezellige wandeling over de boulevard, eet een hapje bij een van de vele restaurants en bars in Port Ghalib en ‘shop till you drop’ in het gezellige winkelstraatje achter de boulevard.

Het hotel heeft meerdere zwembaden waar zowel jong als oud veel plezier aan beleeft. Even lekker bijkomen kan met een drankje in de bar of op een ligbedje in de zon. Het prachtige privé zandstrand met wuivende palmbomen ligt op loopafstand. Vergeet je duikbril niet, want de onderwaterwereld is schitterend.

Relaxen is natuurlijk heerlijk maar er is ook genoeg te beleven voor iedereen en iedere dag kun je meedoen met verschillende activiteiten. Terwijl de kinderen een toptijd hebben in de Kids club, sla jij een balletje op de tennisbaan, doe je mee aan een darttoernooitje of laat je jezelf verwennen in de Spa van het hotel. Trek gekregen? Schuif dan aan in een van de restaurants. Hotel Sunrise Select Marina Resort staat bekend om haar heerlijke eten, goede restaurants en goede service. Op ieder moment van de dag staat er lekker wat te eten en drinken voor je klaar want alles is inclusief.

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorging

Aantal sterren

4,5