Hotel B BOU La Vinuela & SPA – inclusief huurauto

409,00

Hotel B BOU La Vinuela & SPA – inclusief huurauto – Spanje – Andalusië – Costa del Sol – La Viñuela – 4 sterren

Artikelnummer: 169768 Categorie:

Beschrijving

Hotel B BOU La Viñuela & SPA doet een beetje sprookjesachtig aan. Het lijkt wel alsof je bij een kasteel bent aangekomen… wauw! Het ligt op een zeer idyllische plek: temidden van een van de mooiste landschappen van Andalusië. Prachtige bergen, een uniek uitzicht over het het meer van Viñuela en een waanzinnig mooie, uitgestrekte tuin zorgen ervoor dat je je verstand echt even op nul kunt zetten.

Hotel B BOU La Viñuela & SPA heeft een zwembad met een ruim terras waar je in alle rust een boekje kunt lezen. Nog meer ontspannen kan in de jacuzzi, of tijdens een weldadige massage. Natuurlijk mag lekker eten ook niet overgeslagen worden en daarom wordt er iedere dag weer gezorgd voor smakelijke maaltijden. Van versgevangen vis uit de nabij gelegen haven tot uitstekende vleesgerechten van de kok. Geniet na het diner van je favoriete drankje in de prachtige tuin. Wat is het toch heerlijk om even helemaal niets te moeten…

Vergeet niet een aantal keer de auto in te stappen om de omgeving te ontdekken. De Costa del Sol heeft enorm veel te bieden. Van een bijzonder mooi binnenland met kleine, pittoreske dorpjes tot grote plaatsen met langgerekte stranden en jachthavens. En na een dagje nieuwe indrukken opdoen kom je iedere dag weer thuis in je comfortabele kamer!

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorging

Aantal sterren

4