Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs, de stad van de liefde, van cultuur en het vrije leven.
Parijs is een stad apart. Deze bijzondere stad is dan ook met geen enkele andere stad te vergelijken.
Het heeft iets eigens, iets ondefinieerbaars. Een stedentrip Parijs is dan ook de enige manier om deze immense stad te ervaren. En nee, het gaat dan niet alleen over de liefde. Het gaat over cultuur, “haute cuisine”,over vrijheid, gelijkheid en broederschap!
De reis naar Parijs is goed te doen met eigen auto, per bus of met de welbekende Thalys.
Mede omdat de reisduur zo kort is, zou iedereen eens in zijn leven een stedentrip Parijs geboekt moeten hebben.

Stedentrip Parijs; fiets of metro?

Kies jij tijdens je stedentrip Parijs voor de fiets of de metro? De Parijzenaars verkiezen de metro en wel om de simpele reden dat dit in Parijs de meest snelle en praktische manier is om op de plaats van bestemming te komen. Tijdens je stedentrip Parijs vind je op iedere straathoek een groot bord met een “M” welke verwijst naar de metrostations. Je ticket kan je op meerdere plaatsen kopen, bijvoorbeeld in tabacwinkels en kiosken. Tevens kan je dit ticket gebruiken voor zowel de metro, de bus als ook de “RER” (de Parijse treindienst naar de voorsteden). Natuurlijk is de fiets ook een ideaal vervoersmiddel binnen Parijs. Bereid je wel goed voor en neem een goede, recente kaart van Parijs mee. Zonder kaart ben je in Parijs nergens, tenzij je de Franse taal vloeiend spreekt natuurlijk.

Stedentrip Parijs is puur genieten

Stedentrip Parijs puur genieten? Zeker, misschien nog wel meer dan dat.
Dit omdat je tijdens je stedentrip Parijs zoveel mogelijkheden hebt. Ben jij het type dat graag cultuur opsnuift? Dan ben je ongetwijfeld te vinden bij de Notre Dame, de Arc de Triomphe, de Sacre Coeur, het Louvre, de Cimetière de Père-Lachaise of de Eiffeltoren.
Logisch, dit zijn zeker bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer je een stedentrip Parijs geboekt hebt. Maar wanneer je een culinaire trip wilt maken, zit je in Parijs natuurlijk ook meer dan goed. De uitmuntende restaurants serveren de beste gerechten en met zorg uitgekozen wijnen. Laat je smaakpupillen verassen tijdens jouw stedentrip Parijs.
Genieten met een hoofdletter in het hartverwarmende Parijs.