Stedentrip Londen

Stedentrip Londen

Stedentrip Londen waar denk je dan aan? Aan de Stena Line die je vanuit Hoek van Holland naar Harwich brengt? Of aan Picadilly Circus? Shoppen bij Harrods? Ach, tijdens je stedentrip Londen kan het eigenlijk allemaal. Of je nu per vliegtuig of per boot richting deze altijd bruisende stad reist, het is honderd procent de moeite waard. Londen herbergt een verscheidenheid aan culturen. Toeristen, zakenreizigers en daarbij dan ook nog de acht miljoen inwoners, afkomstig uit alle windstreken.
Tijdens je stedentrip Londen hoef je je werkelijk geen moment te vervelen, je kijkt je ogen uit.

Stedentrip Londen, wat gaan we doen?

Stedentrip Londen geboekt? Wat wil je er precies gaan doen? Sterker nog, wat wil je allemaal niet missen? Deze stad raast zo snel aan je voorbij dat het verstandig is om na de boeking van je stedentrip Londen ook het doel van je reis vast te stellen. Er is zoveel te beleven. Nu staat een stad als Londen niet direct bekend om de vele architectonische gebouwen. Maar als je verder kijkt, is er voldoende te bezichtigen tijdens jouw stedentrip Londen. Wat dacht je van de Tower of Londen? Of de altijd weer bijzondere wisseling van de wacht bij Buckingham Palace? Daarnaast is een bezoekje aan St. Paul’s Cathedral, Madame Tussauds en de Tower Bridge echt de moeite waard. Wil je gewoon lekker vanaf een terrasje Londen ervaren en van daaruit het nachtleven meemaken?
Ook dan heb je volop keuze! Gewoon doen die stedentrip Londen.

Stedentrip Londen theatraal West End

Als theater liefhebber mag je tijdens je Stedentrip Londen de theaterwijk West End natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Het is te vergelijken met Broadway in New York. Sommige shows, als “The Phantom of the Opera” en “Les Miserables” draaien al respectievelijk 24 jaar non-stop. Evenals de “Mousetrap” die al sinds 1952 draait. Een onvergetelijk avontuur.
Hoe bezorg je je geliefde een heerlijk avondje uit tijdens jullie stedentrip Londen? Wat dacht je van een goede maaltijd in één van de restaurants van topkoks Jamie Oliver of Gordon Ramsey gevolgd met een fantastische theatervoorstelling op West End? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een voorstelling bij te wonen in de alom bekende Royal Albert Hall. Ontdek aansluitend samen het Londense nachtleven en je kan terugkijken op een zeer geslaagde stedentrip Londen.
Ook nieuwsgierig naar het land van Fish & Chips,links rijden, Jamie Oliver, Broadway en nog veel meer. Middels een stedentrip Londen kan je met alle Engelse tradities kennis maken.