Stedentrip Berlijn

Stedentrip Berlijn

Stedentrip Berlijn boeken en met een onvergetelijke ervaring huiswaarts keren.
Berlijn, de stad die fysiek zo’n 28 jaar in twee delen was verdeeld. Mede door deze tweedeling mag Berlijn zich een stad noemen met een rijk cultureel erfgoed. Adembenemende gebouwen die uit de Tweede Wereldoorlog stammen, doemen voor je op. De ruim 45 kilometerlange betonnen afscheiding tussen Oost- en West-Berlijn is misschien wel het eerste dat je wilt bezoeken wanneer je een stedentrip Berlijn geboekt hebt. Maar er is nog meer, nog veel meer.

Stedentrip Berlijn waar te beginnen?

Een stedentrip Berlijn kan je op meerdere manieren starten. Misschien kan je jezelf allereerst afvragen hoe je deze bijzondere stad wilt gaan ontdekken. Is dat middels de metro, per voet, per fiets (Berlijn is een echte fietsstad) of wil je het echt onvergetelijk maken en kies je ervoor per Trabant door Berlijn te toeren? De Rijksdag, Brandenburger Tor & Unter den Linden, Checkpoint Charlie. Stuk voor stuk locaties die je echt niet mag missen tijdens je Stedentrip Berlijn.
En wat dacht je van de Potsdamer Platz? Dit moderne vormgegeven plein heeft een rijke geschiedenis en doet mede door de vele hoogbouw een beetje aan als een wereldstad opzich, binnen de al zo bijzondere stad Berlijn. Wil je een mooie herinnering hebben aan jouw stedentrip Berlijn? Bezoek dan de Berliner Dom. Middels een aantal steile trappen kan je het dak bereiken van waar je een bijzonder uitzicht hebt over deze opmerkelijke stad.

Stedentrip Berlijn nachtleven

Nachtleven ontdekken tijdens je stedentrip Berlijn? Maak jezelf op voor een geweldige tijd want Berlijn heeft je veel te bieden. Het uitgaansleven van Berlijn staat bekend als één van de uitgebreidste van heel Europa. Iedere keer valt er wel weer iets nieuws te ontdekken. Dit zal je zeker opvallen tijdens je stedentrip Berlijn. Het nachtleven mag met recht legendarisch worden genoemd wanneer je weet dat er met regelmaat feesten zijn die  48 uur lang doorgaan. Natuurlijk hoef je het tijdens jouw stedentrip Berlijn niet zo bont te maken. Onder de beat van de vele Techno en Electro muziek die je veelvuldig in het Berlijnse nachtleven zal horen, kan je verschillende keuzes maken wat betreft de clubs. Er is aanbod van ongeveer 300 clubs, dus keuze genoeg.
Een combinatie van een zeer rijke geschiedenis met een legendarisch uitgaansleven? Boek een stedentrip Berlijn en ontdek het zelf.