RIU resort in Mauritius

RIU resort in Mauritius

Mauritius is een land en een eiland in de Indische Oceaan. Eilanden die deel uit maken van Mauritius zijn Rodrigues, de Agalega-eilanden en het eilandgebied Cargados Carajos. Mauritius is een tropisch eiland, dus een zeer geschikte locatie voor een strandvakantie. Het heeft mooie zandstranden, helder water, een mooie natuur en er zijn luxe hotels op Mauritius!

Luxe hotels

Op Mauritius ligt een RIU resort bestaande uit drie hotels. Hotel RIU Le Morne, RIU Coral en RIU Creole liggen op het schiereiland Le Morne. Dit schiereiland ligt in het zuidwesten van het eiland Mauritius. Het Hotel RIU Le Morne is alleen voor volwassenen, bij de andere twee hotels is het wel mogelijk om kinderen mee te nemen. Alle hotels op het eiland hebben een 24-uurs All Inclusive service.

In het resort zit een spa met verschillende behandelingen. Naast een spa zit er ook een kapperszaak, een schoonheidssalon en een massageruimte. ’s Avonds is er ook nog genoeg te doen. Er is iedere avond een show en livemuziek. Als u graag uitgaat, kan dat ook. In het hotel is een discotheek en een karaokebar. Deze zijn zes dagen per week open en hebben gratis toegang.

Daarnaast heeft het RIU resort nog een amusementsprogramma voor volwassenen en kinderen. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan activiteiten in de RiuArt atelier en kinderen kunnen meedoen aan ‘Riuland’ activiteiten. Dit is een animatieprogramma van kinderen van 4 tot en met 7 jaar en kinderen van 8 tot 12 jaar.

Le Morne

Het RIU hotel heeft een goede ligging voor mensen die houden van mooie stranden, maar ook voor mensen die van windsurfen en kitesurfen houden. In Le Morne ligt namelijk één van de mooiste stranden van het zuidwesten van het eiland. Voor mensen die af en toe uit de zon willen, is deze plek ook geschikt. Er zijn genoeg bomen om schaduw op te zoeken. Op de achtergrond ligt de berg Brabant, dit is een bekende toeristische attractie. Maar Mauritius heeft meer mooie natuur. Bijvoorbeeld de watervallen van Tamarin of de oude kraters van uitgedoofde vulkanen. Als u een luxe vakantie wil op een tropische eiland, moet u zeker eens kijken naar vakanties op Mauritius!