Last minute vakantie Tenerife

Last minute vakantie Tenerife

Een last minute vakantie Tenerife, ofwel: of een last minute zonvakantie naar de Canarische eilanden. Alleen het idee al! De zekerheid van het mooie weer, de prachtige stranden met diverse toeristische strandtentjes en de mooie hotels/ appartementen. Ook ideaal voor een last minute december want de temperatuur is ook in de maand december heerlijk. Tenerife heeft net als de rest van de Canarische eilanden een autonome regio, waardoor ze een redelijke mate van zelfstandigheid hebben.  Wist je dat Tenerife een vulkanisch eiland is? Stranden van zwart vulkaanzand gecombineerd met weergaloze rotspartijen en de bijzonder mooie natuur is al een reden om een last minute vakantie Tenerife te boeken.

Last minute vakantie Tenerife en wandelen

Een last minute vakantie Tenerife is uitermate geschikt voor wandelaars. Natuurlijk kan je zelf een route uitstippelen, gewoon op je eigen niveau, maar je kan ook aan georganiseerde wandelroutes deelnemen. Er zijn diverse bekende wandelroutes waarvoor je kan kiezen tijdens je last minute vakantie Tenerife. Je kan hierbij denken aan de 6 km lange route door een Barranco (kloof) in Adeje of een 1200 meter lange wandeling door ondergrondse lavatunnels. Uiteraard is deze laatste wandeling onder begeleiding. De ervaren wandelaar kan kiezen voor een wandeling naar de top van de vulkaan El Teide tijdens zijn last minute vakantie Tenerife.
Al met al voldoende mogelijkheden om dit toeristische eiland eens te voet te ontdekken.

Last minute vakantie Tenerife eilandhoppen

Misschien komt het niet in je op, op het moment dat je jouw last minute vakantie Tenerife boekt: Eilandhoppen. Dit is een van de vele mogelijkheden die de Canarische eilanden je biedt. Je kan zelf een boot huren en de kust afgaan en ondertussen de eilanden aan doen die je zelf het liefst wilt ontdekken. Maar wat ook een optie is: een stukje eilandhoppen onder begeleiding. Natuurlijk moet je wel als eerste Tenerife zelf ontdekken. Je boekt niet voor een last minute vakantie Tenerife. Een waterpark, tropische tuin, een ecologisch park, musea en nog zoveel meer bezienswaardigheden die Tenerife jou te bieden heeft. Ben je mindervalide en zoek je een mindervaliden vakantie?? Er zijn op de Canarische Eilanden ook mogelijkheden een mindervaliden vakantie te boeken.
Gun het jezelf, boek die reis en voor je het weet ontvang je de bevestiging van jouw last minute vakantie Tenerife in jouw inbox.

Geen last minutes Canarische Eilanden beschikbaar?

Kijk dan eens naar een last minute Algarve. Ook in Portugal, aan de Algarve is het in december heerlijk vertoeven. Iets minder warm dan op Tenerife, maar wel super gezellig en heerlijk relaxen.