Last minute vakantie Salou

Last minute vakantie Salou

Ben je nog aan het twijfelen over een last minute vakantie Salou? Lees dan hier eens verder, wedden dat we je weten over te halen? Salou staat bekend om feestvakanties! Een bruisend uitgaansleven heeft Salou inderdaad maar er is ook nog meer te ontdekken. Boek je een last minute vakantie Salou dan valt er naast het feesten ook nog enige vorm van cultuur te ontdekken.

Last minute vakantie Salou de Spaanse cultuur

Tijdens een last minute vakantie Salou adviseren wij je om naast het bruisende uitgaansleven zeker ook een kijkje te nemen buiten Salou. De Spaanse cultuur is uitnodigend en meer dan de moeite van het ontdekken waard. Je zou tijdens je last minute vakantie Salou een bezoekje kunnen brengen aan Barcelona. De meesterwerken van Gaudi zijn daar te vinden evenals veel andere mooie bezienswaardigheden. Daarnaast is het in 1530 gebouwde Torre Vella (oude verdedigingstoren) gelegen op loopafstand van het oude treinstation van Salou ook een prima uitje. Deze toren moest destijds Salou beschermen tegen de piraten. In Tarragona kun je overblijfselen uit de Romeinse tijd bekijken. We mogen dan ook concluderen dat een last minute vakantie Salou meer is dan alleen feesten.

Last minute vakantie Salou feesten tot diep in de nacht

Ja, feesten tot diep in de nacht is bijna een must wanneer je een last minute vakantie Salou boekt. Wie kent ze niet, proppers, die op alle mogelijk manieren jouw in hun club willen uitnodigen? Salou is behoorlijk Nederlands georiënteerd. Zo zal je ook merken dat sommige kroegjes een behoorlijk Nederlands tintje hebben. Je kan hierbij denken aan de Bar Double Dutch, een bruine kroeg waar de Sangria door de Limburgse eigenaren volgens een geheim recept worden gemaakt. Maar ook mag een bezoekje aan Ski Hut Salou niet ontbreken wanneer je een last minute vakantie Salou hebt geboekt. Jaarlijks vind je op deze verzamelplek van Nederlanders die van feestmuziek houden BN’ers die met jou mee feesten. Liever een paar sexy dansers, een discozaal en een mooi terras? Dan is La Cage ook een prima uitgaansgelegenheid.

Kortom, je bent nu toch wel om? Boek via op reis voor de beste prijs jouw last minute vakantie Salou en heb de vakantie van je leven.