Last minute vakantie Mallorca

Last minute vakantie Mallorca

Ook een last minute vakantie Mallorca geboekt? Je bent vast niet de enige. Dit bruisende eiland, zo’n 200 km vanaf het Spaanse vasteland gelegen, is een enorme trekpleister voor toeristen uit diverse landen. Langgerekte heerlijke zandstranden, grotten met druipstenen en een fantastisch klimaat dat kom je tegen wanneer je een last minute vakantie Mallorca boekt. Zowel overdag als ook in de nacht blijft dit eiland levendig. Met zo’n elf zonuren op een dag en een stabiele, aangename temperatuur is dit dé plek op aarde om te verblijven.

Last minute vakantie Mallorca de grotten in

Als jij als grottenliefhebber een last minute vakantie Mallorca hebt geboekt, hoef je je niet te vervelen. Aan de oostkust van Mallorca in de gemeente Manacor bevinden zich de Coves del Drac grotten. Wil je tijdens je last minute vakantie Mallorca ook niet te veel stilstaan? Een viertalige gids leidt je langs smalle, glibberige plaatjes over een lengte van twee kilometer. Een uur durende wandeling brengt je ook bij het grootste Europese ondergrondse meer. Dit samen met de (naast de aanwezige druipstenen) stalagmieten en de boottocht waarmee de excursie eindigt, maakt een grottentocht tijdens je last minute vakantie Mallorca onvergetelijk.

Last minute vakantie Mallorca heerlijke zandstranden

Tijdens je last minute vakantie Mallorca zal je ontdekken dat dit Spaanse eiland niet veel rots of steen stranden bezit. Wel ontzettend veel prettige zandstranden, variërend in grootte. In het noorden van Mallorca vind je een aantal kleine stranden, de Albercutx genaamd. Op het water kan er gewaterfietst worden en mocht je na afloop toe zijn aan een hapje of een drankje dan leent de achter het strand liggende boulevard zich hier prima voor. Ben je meer op zoek naar toeristische voorzieningen en een groter strand wanneer je een last minute vakantie Mallorca hebt geboekt? Neem dan eens een kijkje bij het strand van Alcudia. De lengte van het strand is zo’n twaalf kilometer en je treft er diverse hotels, restaurants en andere toeristische voorzieningen aan.

Genieten van een zandstrand, met hier en daar een excursie, een goede temperatuur en een levendig eiland? Een last minute vakantie Mallorca zou zomaar iets voor jou kunnen zijn.