Last minute vakantie Lesbos

Last minute vakantie Lesbos

Een last minute vakantie Lesbos, het op drie-na-grootste eiland van Griekenland. Wie is daar nu niet voor te porren? Pijnbomen, olijfbomen, zacht glooiende heuvels en laten we daarbij de temperatuur niet vergeten. Je zou spontaan een last minute vakantie Lesbos boeken. Wat weten we eigenlijk over Lesbos? De hoofdstad Mytilini telt zo’n 30.000 inwoners. De stad is in het bezit van een internationale luchthaven, twee havens, een prachtige oude burcht en een levendige boulevard. Een last minute vakantie Lesbos biedt dus voor een ieder wat wils.

Last minute vakantie Lesbos belevenissen

Wat valt er allemaal te beleven tijdens je last minute vakantie Lesbos?
Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Bak je het liefst de hele dag aan het strand? Lesbos heeft heerlijke zandstranden met kristalhelder water. Let op, je kan ook kiezelstranden tegenkomen tijdens je last minute vakantie Lesbos. Naast deze mooie stranden en de groene omgeving valt er op cultureel vlak natuurlijk ook van alles te ontdekken.

Last minute vakantie Lesbos cultuur verkennen

Wil je tijdens je last minute vakantie Lesbos de cultuur verkennen? Dan raden wij je aan het westen van Lesbos te bezoeken. Daar vind je het prachtige klooster waar zelfs ook nog monniken wonen. In de omgeving van het klooster ligt het “versteende bos”. Deze naam dankt zich aan een vulkaanuitbarsting die zich 15 miljoen jaar geleden voordeed. Veel bomen werden bedolven onder de lava en zodoende ontstond dit versteende bos. Naast dit uitstapje zou je er tijdens je last minute vakantie Lesbos nog veel meer uistapjes kunnen maken. Lesbos heeft diverse musea, heetwaterbronnen maar ook een nationaal park. Iedereen die op zoek is naar een bijzondere cultuur zou nu een last minute vakantie Lesbos moeten boeken., Zeker weten dat je geen spijt krijgt.