Last minute vakantie Kos

Last minute vakantie Kos

Een last minute vakantie naar Kos Griekenland op zijn puurst. Kos is als het ware het kleinere broertje van het eiland Rhodos. Ondanks dat is Kos één van de meest bezochte en geliefde vakantiebestemmingen onder zowel jongeren als ook ouderen. Wanneer je een last minute vakantie Kos boekt, ben je één van de 700.000 bezoekers die Kos jaarlijks ongeveer rijk is. Stuk voor stuk personen die op zoek zijn naar zon, zee, strand, uitgaan en voornamelijk “rust” in hun stressvolle levens.

Last minute vakantie Kos Griekse sferen

Wanneer u een last minute vakantie Kos boekt, bevindt u zich al snel in de echte Griekse sferen. Het eiland herbergt jaarlijks zeer veel gasten maar ondanks dat blijft het tegelijkertijd relatief klein, sfeervol en gemoedelijk. Tijdens je last minute vakantie Kos hoef je geen zogenoemde “sodom en gomorra-achtige” plaatsen te verwachten. Daarnaast is Kos ook niet in het bezit va n authentieke dorpjes en stadjes zoals broer Rhodos wel is. Toch is Kos het bezoeken waard. Misschien juist wel omdat je alle kroegentochten wilt mijden en juist geniet van de Griekse gemoedelijkheid. In een ontspannen sfeer dit eiland ontdekken? Boek dan nu een last minute vakantie Kos.

Last minute vakantie Kos op de fiets

Een last minute vakantie Kos vraagt erom een fiets te huren. Kos wordt niet voor niets het “fietseiland” genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat het eiland Kos vrij vlak is. Omdat het eiland niet zo ontzettend groot is (290 km2) bevinden de meeste fietsroutes zich rondom Kos-stad. Na een fietstocht tijdens uw last minute vakantie Kos ontspant u op één van de prachtige zandstranden die Kos rijk is. U kiest zelf of u het bruisende leven van Kos op zoekt, of uw ontspanning pakt op de rustigere delen van dit eiland.

Op de fiets de Griekse cultuur opsnuiven? Op reis voor de beste prijs presenteert: de beste last minute vakantie Kos.