Last minute vakantie Gran Canaria

Last minute vakantie Gran Canaria

Een last minute vakantie Gran Canaria boeken? Zo ongeveer drie miljoen toeristen doen jaarlijks hetzelfde! Wat is daarvan nu toch de reden? Wat is het geheim van Gran Canaria? Op ruim 200 km van het vasteland van Afrika vind je dit Spaanse eiland dat deel uitmaakt van de Canarische eilanden. De fraai idyllische dorpjes en het prachtige vulkaanlandschap worden vaak over het hoofd gezien, de meeste mensen zien alleen het toerisme van dit eiland. Natuurlijk is daar niets mis mee. Wanneer je een last minute vakantie Gran Canaria boekt, denk je toch direct aan de zon, de blauwe zee en een heerlijk wit strand? Maar mocht je meer wensen hebben, dan ben je op dit eiland zeker op je plek.

Last minute vakantie Gran Canaria ideaal voor kinderen

Met kinderen een last minute vakantie Gran Canaria boeken? Waarom ook niet? Al jaren is dit eiland een favoriete vakantiebestemming voor gezinnen. Toeval? Nee, dat zal het vast niet zijn. Dit eiland lijkt alles te hebben wat je zoekt tijdens je vakantie met kinderen. De grote hoeveelheid aan stranden, groot en klein, bieden een fantastische tijd aan uw kinderen. De kleintjes kunnen schelpen zoeken of in hun schepnetje krabbetjes vangen. De grotere bouwen reusachtige zandkastelen en de pubers liggen heerlijk te chillen op de handdoek. En jullie als ouders? Jullie komen zeker tot rust tijdens jullie last minute vakantie Gran Canaria. Liever iets actiefs ondernemen? Gran Canaria heeft voldoende activiteiten te bieden. Hoofdmoot blijft: ontspanning na drukke periode van werk en gezin.

Last minute vakantie Gran Canaria uitgaansleven

Bruisend, druk maar vooral gezellig, dat leer? je tijdens je last minute vakantie Tenerife over het uitgaansleven. Net als in Nederland gebeurt er voor middernacht niet veel maar de clubs zijn overwegend geopend tot 02.00u en discotheken zelfs vaak tot 06.00u. De dag erna betekent dan wel bijkomen op het strand. Maar dit is vast geen straf toch? Bij welke club/discotheek of kroeg moet je zeker geweest zijn tijdens je last minute vakantie Gran Canaria? Omgeving Playa del Ingles? Ga dan eens een kijkje nemen bij de Kasbah. Een tent waar je veel jonge, mooie mensen bij elkaar ziet. De Yumbo staat vooral bekend om zijn gayscene. De Nowada Café Club is een club voor de echte jazzliefhebber. En dan hebben we nog de Mojo Club dé place to be wanneer je graag DJ’s hoort draaien. We spreken hier dan wel over de betere DJ’s.

Een last minute vakantie Gran Canaria. Een vakantie voor jong en oud!