Last minute vakantie Costa del Sol

Last minute vakantie Costa del Sol

Een gebied waar meer dan 300 dagen zon per jaar de zon schijnt, daar beland je wanneer je een last minute vakantie vakantie Costa del Sol boekt. In Nederland kunnen wij van deze hoeveelheid zondagen alleen maar dromen. Niet alleen voor een zomervakantie, ook voor het overwinteren is de kuststrook van de provincie Malaga meer dan geschikt. Naast de zon is er natuurlijk heel veel meer te vinden rondom deze zogenaamde “zonnekust”. Wat kan je allemaal doen tijdens je last minute vakantie Costa del Sol? Wij van Op reis voor de beste prijs hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Last minute vakantie Costa del Sol fietsvakantie

Een last minute vakantie Costa del Sol kan jou als fervent fietser uitdagen voor een geweldige mooie fietsvakantie. Je fietst in zo’n anderhalve week van Ronda naar Sevilla. Onderwijl doe je ook nog eens Cordoba aan, één van Spanjes mooiste steden. Deze stad was rondom het jaar 1000 de belangrijkste stad van Europa. Eén van de toonbeelden is de fenomenale moskee, Mezquitta, die laat zien dat de Moorse invloeden groot waren in die tijd. Duidelijk dus dat jij deze stad niet mag vergeten tijdens je last minute vakantie Costa del Sol. Je fietst door de mooie natuur die dit land rijk is. Olijvenbomen die voor je neus oprijzen met het zonnetje op je gezicht. Hoeveel kan een mens genieten?

Last minute vakantie Costa del Sol de stranden

Aan het strand liggen is één ding dat je sowieso doet tijdens je last minute vakantie Costa del Sol. Je vind aan de hele kuststrook wel honderden stranden met voor ieder wat wils. Ongetwijfeld zit er een heerlijk strand voor jou tussen. Wanneer we er dan toch een paar uit de 70km aan stranden moeten noemen: Malaga, Marbella, Estepona, Fuengirola en Manilva. Stuk voor stuk stranden met diverse extra’s en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Ben je een watersporter? Waterskies en jetski’s zijn te huur op bijvoorbeeld het strand van Nerja. Je kan ook een boot huren die jou tijdens je last minute vakantie Costa del Sol alle mooie plekjes langs de kust laat zien.

Stel het niet uit, volg je hart en doe het gewoon; boek die last minute vakantie Costa del Sol en geniet!!!