Last minute vakantie Corfu

Last minute vakantie Corfu

Twijfel je ook over een last minute vakantie Corfu? Stop met twijfelen en boek! Het Griekse eiland heeft naast mooie temperaturen en stranden nog veel meer te bieden.
Maar waarom zou je kiezen voor een last minute vakantie Corfu en niet voor een ander Grieks eiland? Corfu behoort tot de Ionische eilanden, ook wel de “groene eilandengroep van Griekenland” genoemd. In deze naam klinkt natuurlijk al door dat het een eiland is waar je veel bomen en groene weiden zal tegenkomen.

Last minute vakantie Corfu groene omgeving

Zoals gezegd zal je tijdens een last minute vakantie Corfu de groene omgeving van het eiland niet kunnen mislopen. Het staat er zelfs om bekend. Het advies van de ervaringsdeskundigen is dan ook het eiland te verkennen met een gehuurde auto. Deze auto kan je natuurlijk, ook al gaat het om een “last minute vakantie” Corfu  ook last minute huren bij aankomst op het eiland. De pittoreske, schilderachtige dorpjes in combinatie met waanzinnige stranden en beboste bergen zullen jouw mening over het eiland meer dan beïnvloeden. Natuurlijk kan je je na een dagje “groen” lekker laten gaan in één van de zoveel discotheken of kroegjes die Corfu rijk is.

Last minute vakantie Corfu lekker stappen

Tijdens je last minute vakantie Corfu wil je vast en zeker ook lekker gaan stappen. Toevallig kent dit eiland een bruisend uitgaansleven. Steden als Corfu-stad of het aan de oostkust van het eiland gelegen Kerkyra lenen zich perfect om tijdens je last minute vakantie Corfu het uitgaansleven te ontdekken. Corfu Strip is dan ook de bekendste en voor feestende vakantiegangers dé hotspot van het eiland. Hier tref je de vele trendy clubs en discotheken aan.
Zin gekregen in een combinatie van vakantie, zon, strand en uitgaan? Boek dan via “op reis voor de beste prijs” een last minute vakantie Corfu.