Last minute vakantie Bodrum

Last minute vakantie Bodrum

De jetset van Turkije boekten regelmatig een last minute vakantie Bodrum.
Bodrum had ook echt deze naam onder de jonge jetset maar door de grote interesse vanuit de westerse landen is het inmiddels een vakantiebestemming voor jan en alleman. Wil je een korte interpretatie van wat Bodrum je te bieden heeft? Dan moet je tijdens je last minute vakantie Bodrum even door de hoofdstraat lopen. De naam van deze straat? Cumhurriyet Caddesi. Eigenlijk vind je daar alles wat Bodrum je te bieden heeft. Natuurlijk is het niet zo dat je alleen voor deze straat een last minute vakantie Bodrum moet boeken. Er is nog veel, veel meer.

Last minute vakantie Bodrum trekt veel toeristen

Een last minute vakantie Bodrum trekt veel toeristen.
Al sinds halfweg de vorige eeuw is Bodrum één van Turkijes grootste toeristenpleisters. In de hoogseizoenen is Bodrum dichtbevolkt. Er wordt in een paar maanden meer geld verdiend dan in een heel jaar in het eigen dorp dus veel Turken zoeken in de hoogseizoenen werk in Bodrum. Boek je in het hoogseizoen een last minute vakantie Bodrum, dan zullen de prijzen aldaar ook hoger liggen dan wanneer je in het laagseizoen boekt. Al met al is het een win-win situatie. Door het afdingen nemen wij als toeristen leuke koopjes mee naar huis, ontdekken we het Turkse land en de daarbij behorende cultuur en zijn de Turken ontzettend blij met de snel oplopende omzet.

Last minute vakantie Bodrum bezienswaardigheden

Welke bezienswaardigheden kom je tegen tijdens een last minute vakantie Bodrum?
Zoals in meer oudere steden zijn het, naast de hoofdstraat, de zijstraatjes die de ontdekkingstocht van de stad mooier maken. Dit is ook het geval in Bodrum. Je vind daar kleden, maar ook veel brons, goud en zilver. Donderdags is er een kledingmarkt en op vrijdag kan je je vitamientjes inslaan. Een zeilcruise is een bijzonder extraatje wanneer je een last minute vakantie Bodrum geboekt hebt. Je begint je cruise vanuit Bodrum en ontdekt de andere kleine, zeer aantrekkelijke stadjes in dit gebied. Natuurlijk is een bezoek aan het museum voor onderwater archeologie ook een must. Alleen al de locatie, het museum is gevestigd in het kasteel van st. Peter, is al meer dan de moeite waard. Na een dagje bezienswaardigheden bekeken te hebben even tot rust komen? Ook het aquapark met haar verschillende baden zou deel moeten uitmaken van je last minute vakantie Bodrum.

Bodrum op papier al “gevoeld”? Boek je last minute vakantie Bodrum nu en ga zelf op ontdekkingsreis!