Last minute vakantie Antalya

Last minute vakantie Antalya

Last minute vakantie Antalya geboekt? Antalya is zo ongeveer de belangrijkste vakantiebestemming van heel Turkije. Naast het uitgebreide uitgaansleven, de mooie zandstranden, de gezellige boulevard en natuurlijk de fantastische temperatuur is een last minute vakantie Antalya ook zeer geschikt voor een cursus Turkse geschiedenis.
Bezettingen door Romeinen, Byzantijnen en uiteindelijk ook de Seltsjoeken hebben het huidige Antalya gevormd. Maar wil je alleen genieten van het uitgaansleven? Dan is een last minute vakantie Antalya ook zeker een goede keuze.

Last Minute vakantie Antalya er op uit

Het bruisende nachtleven ontdek je zeker tijdens je last minute vakantie Antalya. Ben je niet zo’n slaper? Dat komt dan goed uit, je komt uren in je dag tekort.
Dit geldt niet alleen voor jou als toerist, maar ook voor de locals die je ook ’s nachts overal aan zal treffen. Ben je van hip hop, trance, dance of juist van techno? Voor een ieder is er wat wils. Je zal merken dat wanneer je de keuze voor een last minute vakantie Antalya gemaakt hebt, de keuzemogelijkheden aldaar eindeloos zijn. In principe kan je je iedere avond/nacht ergens anders vermaken door grote verscheidenheid in het aanbod. Discotheek versus opera, opera versus piano bar: dit alles is te vinden wanneer je een last minute vakantie Antalya boekt.

Last minute vakantie Antalya om nooit te vergeten

Een vakantie om nooit te vergeten, wedden dat je dat zegt na afloop van je last minute vakantie Antalya? De variëteit van zowel de cultuur, het uitgaan, de omgeving, de activiteiten, watersporten en de nog zoveel meer extra’s die Antalya biedt, is met geen pen te beschrijven.
Er op uit gaan in Antalya betekent niet alleen de uitgaansgelegenheden ontdekken. Nee, ook de cultuur van deze Turkse stad is zeker de moeite waard tijdens je last minute vakantie Antalya. Ooit eens een moskee bezocht? In Antalya is er altijd wel eentje open. De Kaleiçi (de oude binnenstad) heeft een schat aan oude gebouwen en musea. Ruines, Ottomaanse bruggen, Romaanse theaters en viaducten, een archeologisch museum; laat al deze bijzondere uitstapjes jouw last minute vakantie Antalya maken tot een vakantie om nooit te vergeten.

Ook een beetje Turkse cultuur opsnuiven onder het genot van een heerlijke temperatuur, goede uitgaansgelegenheden en prettige hotels/ appartementen? Boek nu dan jouw last minute vakantie Antalya.