Hotel Riu San Francisco in Mallorca

Hotel Riu San Francisco in Mallorca

Hotel Riu San Francisco is gelegen in Playa de Palma, Mallorca. Dit hotel was in 1953 het eerste hotel van de internationale keten. In 1953 was het een klein hotel met 80 bedden. Het hotel is nu uitgegroeid tot een vier sterren hotel, waar alleen volwassenen welkom zijn. In het hotel zijn gasten vanaf 18 jaar welkom. Als u op zoek bent naar een rustige vakantie zonder kinderen is dit een geschikt hotel.

Mallorca

Mallorca is een eiland dat bij Spanje hoort, het ligt in de Middellandse Zee. Het is de ideale vakantiebestemming voor degenen die van zon, zee en strand houden. Mallorca heeft mooie lange zandstranden en de zee bestaat uit helderblauw water. Mallorca is een toeristisch eiland en heeft dan ook verschillende badplaatsen. Uitgaansgelegenheden vind je genoeg in Mallorca. Voor cafés, restaurants en discotheken zit je in Mallorca goed. Maar Mallorca biedt niet alleen uitgaansgelegenheden, ook kun je verschillende watersporten beoefenen.

Het Hotel Riu San Francisco ligt in de badplaats Playa de Palma. Playa de Palma is een rustige badplaats en heeft een gezellig centrum. Playa de Palma is vooral gericht op toerisme. Veel geschiedenis zul je hier niet vinden, maar je kunt wel heerlijk aan het strand liggen en het centrum bezoeken. Vanaf Hotel Riu San Francisco is alles op loopafstand. Het hotel ligt namelijk direct aan het strand en maar 100 meter van het centrum af. Voor de mensen die graag naar een discotheek gaan, is dit hotel zeer geschikt. Je hoeft hiervoor maar 30 meter te lopen. Als u ‘s avonds graag in het hotel wat wilt doen, dan kan dan dat ook. Meerdere keren per week is er in het hotel live muziek.

Adults Only Hotel

In het Hotel Riu San Francisco kunt u optimaal genieten. Het is namelijk een modern hotel met verschillende faciliteiten, restaurants, bars, zwembaden en een wellness. In openbare ruimtes is er gratis WIFI voor de gasten. Als u graag TV wilt kijken, kan dat ook. In de lounge kunt u zelfs gratis TV kijken. Het hotel beschikt ook over een terras en tuin, hier kunt u ontspannen. Verder kunt u ontspannen bij de twee zwembaden. Er is een zwembad binnen en er is een zwembad buiten. Als u wilt eten, kan dit in het hotel. Het Hotel Riu San Francisco beschikt over een buffetrestaurant, een bar en een snackbar. In de wellness kan er gratis gebruik gemaakt worden van de hammam en de whirlpool. Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van de massage, schoonheidssalon of de spa. Wilt u ontspannen zonder kinderen, in een warm land genieten van de zon en ‘s avonds entertainment hebben? Dan is Hotel Riu San Francisco in Mallorca een goede keus!