Hotel Riu Plaza Miami Beach

Hotel Riu Plaza Miami Beach

Het Hotel van Riu in Miami Beach is begin dit jaar opnieuw geopend. Het hotel is volledig gerenoveerd. In dit hotel kun je verblijven op basis van logies, logies en ontbijt en halfpension. Het Riu hotel kun je vinden tegenover Miami Beach en op een paar minuten van Lincoln Road. Vanuit het hotel is het ook makkelijk om Downtown Miami te bezoeken of de Art Déco-wijk.

Miami

Miami ligt in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida. Het is één van de grootste steden van de Verenigde Staten. Miami is niet alleen een grote stad, maar het is ook één van hipste steden ter wereld. De top DJ’s van de wereld horen er niet bij, als ze niet in deze stad gedraaid hebben!

Als je in Downtown Miami bent is het leuk om de Bayside Marketplace te bezoeken. Dit is een combinatie van een winkelgebied en entertainmentgebied. Op de begane grond zijn de winkels die vooral gericht zijn op toeristen, maar er is ook een foodcourt op de eerste verdieping. Aan de waterkant van Bayside kun je regelmatig entertainment vinden, bijvoorbeeld live muziek of dans. Aan deze kant is het ook mogelijk om een rondvaart langs Miami te maken.

Een aanrader is ook om de Art Déco-wijk te bezoeken. Dit gebied bestaat uit gebouwen uit de jaren ’20 en ’30. De gebouwen hadden futuristische vormen voor die tijd. De Art Déco-wijk is te herkennen aan de pastelkleuren en de neonverlichting. In deze wijk vind je ook de beroemde Ocean Drive.

Op een paar minuten van het hotel ligt Lincoln Road. Lincoln Road Mall is een voetgangersgebied, en je vind hier winkels en horecagelegenheden. Het is één van de hotspots van Miami. Naast winkels en horecagelegenheden kun je hier ook theaters, kunstgaleries en een hotel vinden.

Het vier sterren hotel van Riu

Hotel Riu Plaza Miami Beach beschikt over een restaurant met terras. Hier wordt het ontbijt geserveerd, maar ook snacks en het avondeten. Bij het terras vind je ook het zwembad van het hotel. Het hotel heeft in het hele hotel gratis WIFI, ook is het mogelijk om gratis te fitnessen. Als fitnessen niets voor u is, zijn er ook nog ander mogelijkheden in de buurt. Je kunt in de buurt bijvoorbeeld gaan tennissen, fietsen of golven.

Het hotel beschikt over 284 kamers. Alle kamers beschikken over een airco, een kleine koelkast, een koffiezetapparaat en een strijkijzer. Het is ook mogelijk om een dubbele kamer te boeken in het hotel. In deze kamer staan 2 bedden van 135 x 200. Sommige van deze kamers hebben uitzicht op zee en een balkon. En enkel kamers zijn met elkaar verbonden door middel van een verbindingsdeur.

Het hotel Riu Plaza Miami Beach is een echte aanrader. Een geweldige service en een perfecte locatie.