Hotel Riu Plaza Berlin

Hotel Riu Plaza Berlin

Altijd al eens de Duitse stad Berlijn willen bezoeken? In 2015 opent Hotel Riu Plaza Berlin, midden in het centrum van Berlijn. Een perfecte locatie voor een stedentrip. Het hotel komt in het winkelcentrum van de Kurfurstendamm. De Kurfurstendamm is de bekendste winkelboulevard van Berlijn. Vanuit deze locatie is het makkelijk om de rest van Berlijn te bezichtigen. Om veel van de stad te zien kunt u makkelijk gebruik maken van de metro. In Berlijn heb je de S-Bahn en de U-Bahn. De S-Bahn is een metro die meestal bovengronds en langere afstanden rijdt. De U-Bahn is de metro die meestal ondergronds en kortere afstanden rijdt.

Luxe hotel in het centrum van Berlijn

Het Riu hotel zal in 2015 haar deuren openen. Het gebouw zal 357 kamers krijgen. In het hotel bevindt zich een hoofdrestaurant. Daar worden tegen betaling ontbijt, lunch, diner en snacks geserveerd. Alle kamers hebben gratis WIFI, een kleine koelkast, een flatscreen met multimedia verbindingen en koffiezetfaciliteiten.

In het hotel zijn verschillende kamers te boeken. De kamers die geboekt kunnen worden zijn een Dubbele kamer Deluxe, een Dubbele kamer Deluxe Superior, een Suite, een Senior Suite en Presidentiële suite. Een Dubbele kamer Deluxe heeft 2 bedden of 1 kingsize bed, als u de Dubbele kamer Deluxe Superior boekt krijgt u dezelfde bedden in een grotere ruimte.
Bij een Suite krijgt u een kingsize bed met geïntegreerde woonkamer of aparte salon met slaapbank, een ligbad, een douchecabine, een badjas en slippers. Als u voor de Senior Suite gaat krijgt u hetzelfde als de Suite, maar zit er geen geïntegreerde woonkamer in maar een aparte salon met slaapbank.
Tenslotte kan er nog een Presidentiële suite geboekt worden. Bij deze kamer heeft u 2 slaapkamers met kingsize bedden, een aparte salon met slaapbank, een ligbad, een douchecabine, een badjas en slippers.

In dit hotel kunt u het dus zo luxe maken als u wilt. Als u na het bezichtigen van de stad nog wilt sporten, dan kan dat ook in Hotel Riu Plaza Berlin. U kunt namelijk gratis gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel.

Vervoer in Berlijn

Het hotel biedt tegen betaling parkeergelegenheid aan. Als u niet met de auto door de stad wilt rijden of als u geen parkeerkosten wilt betalen, kunt u Berlijn ook heel goed bereiken met de trein. Vanaf 39 euro reist u met de trein naar Berlijn. Berlijn is dus makkelijk te bereiken en bij Hotel Riu Plaza Berlin is er altijd een kamer die bij u past!