Hotel Riu Palace St. Martin

Hotel Riu Palace St. Martin

Het hotel Riu Palace St. Martin ligt, zoals de naam al zegt, op het Caribische eiland Sint Maarten. Als u gaat voor een geheel verzorgde en luxueuze vakantie, is dit hotel iets voor u.  U vindt in Sint Maarten prachtige stranden, een warm klimaat en een geweldig All Inclusive vijf sterren hotel.

Sint Maarten

Sint Maarten is genoemd naar de heilige Maarten en ligt in het Caribische gebied. Het beeld dat u heeft van de Cariben zijn waarschijnlijk witte zandstranden, kristalhelder water en lekkere fruitcocktails. Dit kunt u zeker op Sint Maarten vinden, maar er is ook meer!

U kunt bijvoorbeeld Marigot, Fort Amsterdam of Philipsburg bezoeken. Sint Maarten bestaat uit twee delen, ze hebben een Nederlands deel en een Frans deel. Marigot is de hoofdstad van het Franse deel. U kunt hier twee havens vinden: Port St. Louis en Marina Port La Royale. Als u graag exclusief uiteten gaat en exclusief wilt shoppen, zit u hier goed. Maar er zijn hier ook markten, waar lokale lekkernijen en souvenirs te vinden zijn.

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel. Het centrum wordt gevormd door het ‘Wathey Square’ plein. In Philipsburg vindt u ook een oud gerechtsgebouw. Dit gebouw heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. Het is namelijk een rechtbank geweest, maar ook een gevangenis, postkantoor, brandweerkazerne en een stadhuis. Front Street en Back Straat zijn de bekende winkelstraten van Philipsburg. Hier kunt u taxfree winkelen, maar er zijn hier ook restaurants, hotels en casino’s. Andere leuke bezienswaardigheden in Philipsburg zijn de Rooms-katholieke St. Martin kerk, het Sint Maarten museum en één van de oudste hotels op het eiland, namelijk Pasanggrahan.

Als u op Sint Maarten bent, is het ook de moeite waard om Fort Amsterdam te bezoeken. Dit is een overblijfsel van de eerste Nederlandse militaire basis in het Caribische gebied. Fort Amsterdam heeft een groot binnenplein, en u vindt hier onder andere een kerk, een ministeriegebouw, bastions en een gouveneurspaleis. Maar als u bij Fort Amsterdam bent, kunt u ook genieten van het mooie uitzicht over de oceaan en over de stad Philipsburg.

Genieten in een All Inclusive vijf sterren hotel

U kunt op Sint Maarten een heerlijk luxe vakantie beleven in het Riu Palace St. Martin hotel. Het hotel ligt direct aan zee, dus u kunt volop genieten van de fantastische stranden van Sint Maarten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om de boodschappen, u kunt 24 uur per dag drankjes en eten krijgen in het hotel. Het Riu Palace St. Martin hotel is ideaal om een ontspannen vakantie te houden. Maar er zijn ook mogelijkheden om watersporten te beoefenen. In de buurt zit een watersportcentrum en een duikschool.  In het hotel zelf is er ook genoeg te doen. U kunt onder andere fitnessen, aqua gymmen en volleyballen. Er zijn ook amusementsprogramma’s voor kinderen en voor volwassenen.

Krijgt u al zin in een luxe vakantie naar de zon?