Hotel Riu Palace Aruba

Hotel Riu Palace Aruba

Riu Hotels & Resorts biedt verschillende soorten hotels aan. Je hebt onder andere Adults Only hotels, City hotels en Palace hotels. Hotel Riu Palace Aruba is een Palace hotel. Palace hotels van Riu zijn luxe hotels. Deze hotels hebben een fraaie architectuur en zijn modern ingericht. Het hotel biedt ook persoonlijke service aan en heeft moderne faciliteiten.

Palm Beach Aruba

Het hotel Riu Palace Aruba ligt direct aan het strand van Palm Beach, in een levendige omgeving. Het strand heeft mooi wit zand en kristalhelder water. Bovendien is het strand bij het hotel een privéstrand. Bij het privéstrand is een handdoekenservice en zijn er ligbedden en parasols beschikbaar voor de gasten. Palm Beach is een toeristisch strand. Aan de kustlijn langs Palm Beach zijn veel hotels gebouwd de laatste jaren. Niet alleen op het strand is het toeristisch, ook in het dorp zijn er veel toeristen. In Palm Beach is dan ook genoeg te doen. Er zitten verschillende winkels, restaurants, bars en er zijn ook twee bioscopen. Daarnaast kunnen er fietsen gehuurd worden, kunt u golfen of u kunt een watersport beoefenen.

24 uurs Ultra All Inclusive

Hotel Riu Palace Aruba is 24 uurs ultra all inclusive. Dit all inclusive hotel bevat eten, drinken, sport en ontspanning. Het eten en drinken wordt aangeboden in vijf restaurants,  vijf bars en er kan worden besteld bij de roomservice. Het is goed om te weten dat het hotel wel een aantal regels heeft voor het diner. Voor het diner is het voor de heren namelijk verplicht om een t-shirt met lange mouwen te dragen en bij de themarestaurants moeten de heren ook een lange broek dragen.

Ontspanning en sporten

In het hotel kan er ook worden gesport. Sporten die worden aangeboden zijn beachvolleybal, fitness en gym. In de sauna, de whirlpool en het zwembad kunt u ontspannen. Er zijn 2 buitenbaden aanwezig en 1 kinderbad. De badhanddoeken, ligbedden en parasols zijn bij de all inclusive inbegrepen. Wilt u in de avond ook wat doen? Dan kunt u in het hotel genieten van live muziek of kunt u het casino bezoeken. Kortom een heerlijk luxe hotel op een geweldige locatie!