Clubhotel Riu Gran Canaria

Clubhotel Riu Gran Canaria

Gran Canaria is het op een na grootste eiland van de Canarische eilanden. Het is een populaire vakantiebestemming, vooral omdat er een zeer grote zonzekerheid is het hele jaar door. Gran Canaria heeft niet alleen zonzekerheid te bieden, maar biedt ook zandstranden, badplaatsen en een mooi stuk natuur. Er zijn verschillende excursiemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de hoofdstad Las Palmas bezoeken, een boottocht maken bij ondergaande zon of een eilandtour maken.

All Inclusive hotel

Als u opzoek bent naar een all inclusive vakantie in Gran Canaria, is Clubhotel Riu Gran Canaria zeker een geschikt hotel. Clubhotel Riu Canaria ligt aan zee en heeft een prachtig uitzicht. Het hotel is geschikt voor gezinnen, maar ook voor vrienden of stellen. Er zijn drie zwembaden, twee jacuzzi’s, een zonneterras en een fitnessruimte aanwezig. Voor de kinderen zijn er twee kinderzwembaden en een speeltuin.

Riu biedt ook een animatieprogramma aan voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Niet alleen voor de kinderen is er wat te doen, ook is er genoeg te doen voor volwassenen. Clubhotel Riu biedt verschillende sportmogelijkheden aan, zoals onder andere aerobics, volleybal en tafeltennis. Voor mensen die dit te fanatiek vinden op vakantie, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de wellness. ‘s Avonds kunt u zich vermaken met een gezellig showavond. Als u wilt eten, heeft u keuze uit vier restaurants en vier bars in het hotel. Er is een grill, een lokale keuken en buffet restaurant.

Maspalomas

Clubhotel Riu Gran Canaria heeft een gunstige ligging. Het ligt direct aan zee en aan de promenade. Op 200 meter ligt het centrum van Maspalomas. Als u even weg wilt uit het hotel, is de badplaats Maspalomas op loopafstand. Als u verder weg wilt, kunt u met de bus gaan. De bushalte is op loopafstand van het hotel, dus het is makkelijk om hier gebruik van te maken. Wilt u genieten aan het strand, dan kan dat ook! Het strand ligt op een korte afstand van het hotel. Er is dus genoeg te doen op dit eiland en in dit hotel. Als u op zoek bent naar een luxe all inclusive hotel op een mooi eiland, dan is Clubhotel Riu Gran Canaria perfect!